user_mobilelogo

'n Echte MeijelseHet is bijna zover. Het officiële startschot van de Méélse Revue. Ook benieuwd? Kom dan op zondag 8 november naar d’n Binger. Om 16.00 uur voert de cast van de Méélse Revue een kort, maar heus spektakel op. Eén van de spelers is de dame op de foto hiernaast. De vraag is alleen: “Héj… wie bénne géj !?”

“Tja, wie ben ik… ik ben een echte Meijelse, ik heb twee kinderen en ik werk in het Meijelse. En eigenlijk ben ik iemand die in het dagelijkse leven helemaal niet zo graag op de voorgrond staat…”

Waarom doe je dan mee aan de Méélse Revue?

“Ik doe mee omdat ik nieuwsgierig ben. Het is vooral ook het Meijelse gebeuren dat mij erg aantrekt. Het is gewoon leuk om te doen!”

Wat is er dan zo leuk aan?

“Dat het een erg gemêleerd gezelschap is. Ook echte jonge meiden en de oudere garde. Het verraste me wie er allemaal mee doet! Dat maakt het extra leuk. Maar ook het plezier dat we er samen aan beleven. We zijn nog maar net begonnen en we hebben al veel lol samen. Ook na het repeteren; in de derde helft…”

Waarom moeten mensen meedoen?

“Je moet het echt ervaren. Je haalt dingen uit jezelf, die je dacht niet te kunnen. Je leert er ook van. En het is echt een stuk voor en door Meijelse mensen. Het gaat over Meijel, over Meijelse mensen en over het Meijels dialect. Er is niks mooiers dan samen met echte Méélse mensen dit stuk te spelen.”

Meld je aan!

Sta je graag op het podium? Of werk je liever achter de schermen? Iedereen is van harte welkom. Meld je aan via .

Gezocht: mannen…

Sterker nog… we hebben nog Méélse mensen nodig. Van elke leeftijd en met elk talent. Met ervaring, maar zeker ook zonder ervaring. We hebben bijvoorbeeld nog een paar hele leuke rollen voor mannen.

Meer informatie?

Heb je vragen? Of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar

 

Stichting “Pròt mèr Mééls”