user_mobilelogo

De Méélse revue is een soort van theatervoorstelling. Voor en door Méélse mensen. Een kijk- en luisterspel, dat in het weekend van 11 november 2016 op de planken staat in D’n Binger.

Op zaterdag 19 september was de informatiemiddag. Meer dan dertig belangstellenden waren erbij. Jong en oud. Man en vrouw. Vanuit een vereniging of niet. Met ervaring, maar zeker ook zonder ervaring met revue, toneel of dans. Maar allemaal enthousiaste Méélse mensen. En dat is nou precies wat de Méélse revue zoekt. Want we gaan een revue maken voor en door Méélse mensen.

Ook mee doen?


Sta je graag op het podium? Wil je toneelspelen, dansen of zingen? Of werk je liever achter de schermen? Decorbouw, schilderen, PR, kleding maken of grime? Iedereen is van harte welkom. Meld je aan via . Sterker nog… we hebben nog mensen nodig. Jeugd, maar ook ouderen. Van elke leeftijd en met elk talent. We hebben bijvoorbeeld nog hele leuke rollen voor mannen van rond de 30 jaar. Kortom, iedereen is welkom!

Waar gaat de Méélse Revue over?


De revue speelt zich af rond het dorpsplein. Met herkenbare Méélse mensen en herkenbare situaties. Marij Dorssers is de schrijfster van de revue. Tijdens de informatiemiddag lichtte zij gepassioneerd diverse tipjes van de sluiter op over het script en over de invulling van dit spektakel. Nogmaals benadrukte Marij dat ook echt alle leeftijden welkom zijn. “Dus ook een pasgeboren baby?”, vroeg een van de aanwezigen. “Ja, ook een pasgeboren baby!” was het lachende antwoord van Marij.

Heb je vragen? Of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar .

 

Stichting “Pròt mèr Mééls”